Podczas tegorocznych warsztatów kulinarnych Antoni Rochala,finalista I edycji programu Bake off, pokaże, że bio wcale nie musi być nudne, a eko nie jest bez smaku. Udowodni uczestnikom, że domowe wypieki to sama radość i satysfakcja z własnej pracy! Tematem warsztatów będą desery pojedyncze czyli tak zwane monoporcje, które idealnie sprawdzą się na każdym przyjęciu.

prowadzący: Antoni Rochala – pozytywnie nastawiony do otoczenia dziewiętnastolatek, który uważa, że życie bez cukru jest jak układanie niekompletnych puzzli. Pasjonat cukiernictwa, który z entuzjazmem i uśmiechem dzieli się swoją wiedzą.

miejsce: strefa Street Food Market (ul. Piotrkowska 217)
czas: 30 listopada 2017, godz. 12:00–16:00
ilość miejsc: 10
zapisy: zapisy na wszystkie warsztaty prowadzone są mailowo – zgłoszenie należy wysłać na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. wpisując w treść maila imię i nazwisko, nr telefonu i tytuł warsztatu